SUOMEN VANNEKORJAUS AUTTAA

MITEN TOIMIA?

Suosittelemme ensisijaisesta aina soittamaan meille. Näin voimme palvella Sinua henkilökohtaisesti ja saamme kaikki tarvittavat tiedot kustannusarviota varten ja saat informaation nopeasti. Myös ajanvaraus onnistuu samalla. Sähköpostimme on suuren kyselymäärän takia pääsääntöisesti hyvin ruuhkautunut ja vastaamisessa voi kestää pahimmillaan useita päiviä.

Voit toimittaa vanteet meille korjattavaksi mistä tahansa Suomen ja Euroopan alueelta. Vanteiden korjaus on kustannustehokas, erittäin järkevä ja nopea ratkaisu silloin, kun auton vanne on vääntynyt tai rikkoutunut. Säästyt kalliilta vannesarjan uusinta maksuilta sekä pitkiltä toimitusajoilta.

Mikäli vanteesi on vaurioitunut korjauskelvottomaksi saat meiltä myös uudet vanteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan, usein on saatavilla uusia vanteita myös ns. ulosheittohinnoin.

Vakuutustapauksissa hoidamme lisäksi vanteiden vahinkotarkastukset ja toimitamme puolestasi korjausarviot vakuutusyhtiöllesi. Avustamme myös uusien vanteiden hankinnassa.

Korjaamo, kustannuskyselyt, asiakaspalvelu ja ajanvaraukset soittamalla arkisin klo. 10.00 - 17.00 välisenä aikana.

SOITA >>
YHTEYDENOTTO >>