VANTEIDEN OIKAISU JA KORJAUS

VANTEIDEN OIkAISU JA KORJAUS

Vanteen oikaisu ja vanteen korjaus on kustannustehokas, erittäin järkevä ja nopea ratkaisu silloin, kun auton vanne on vääntynyt tai rikkoutunut. Säästyt kalliilta vannesarjan uusintamaksuilta sekä pitkiltä toimitusajoilta. Mikäli vanteesi on vaurioitunut korjauskelvottomaksi saat meiltä myös uudet vanteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan, usein on saatavilla uusia vanteita myös ns. ulosheittohinnoin.

Rikkinäisellä ja kierolla vanteella ajaminen vaurioittaa auton alustaa, jonka korjaaminen on huomattavasti kalliimpaa kuin yksittäisten vanteiden korjauttaminen. Tästäkin syystä on taloudellisesti erittäin kannattavaa korjauttaa vaurioituneet vanteesi kuntoon hyvissä ajoin.

Käytämme vanteiden oikaisuun ensimmäisenä ja ainoana Suomessa oikaisukonetta, joka valmistettiin Yhdysvalloissa juuri tätä työtä varten. Yksinoikeudella.

Suomen Vannekorjaus Oy:n asiakkaina ovat yksityisasiakkaiden lisäksi kaikki vakuutusyhtiöt, suuri määrä autotaloja sekä automaahantuojia ja meille toimitetaan vanteita korjaukseen myös jopa muualta Euroopasta. Voit siis toimittaa vanteesi meille myös jos kyse vakuutustapauksista. Teemme vahinkotarkastukset ja toimitamme puolestasi vakuutusyhtiöösi kustannusarviot ja korjaushinnat. Avustamme myös uusien vanteiden hankinnassa.

Kauttamme saat myös vanteiden hakupalvelun töineen sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Sähköpostin ruuhkautumisen vuoksi suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse.

Korjaamo, kustannuskyselyt, asiakaspalvelu ja ajanvaraukset soittamalla arkisin klo. 10.00 - 17.00 välisenä aikana.

SOITA >>
YHTEYDENOTTO >>